Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Armorial
Champagne

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Barbonne-Fayel – Côte de Sézannais

Drue: 100% Pinot Noir (høstet manuelt)

Alkohol: 12%

Brut: (restsukker 6 g/l)

Dette karakterfulde terroir har ler-kalkstensjord. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 40 år. Vinificering i ståltanke og fad (500L) i 6 måneder, hvorefter den lagres 2 år på lameller ved en konstant temperatur på 11 grader. 80% af høsten er fra 2019, mens de resterende 20% er fra 2018.

Armorial har en smuk bleg guldfarve med grønne refleksioner. Vinen har en meget speciel fortolkning af Pinot Noir med aroma af hvide blomster, slik, kage og tørret frugt. Overrasker både øjne og næse. Vinen er frisk, frugtig og kødfuld med meget behagelige bobler.

Vinen kan nydes til alle lejligheder: apéritif, fester, måltider med hvidt kød eller desserter med frisk frugt.

Waris-Hubert drives af Stéphanie og Olivier (4. generation). Olivier Waris er en forsigtig og perfektionistisk vinproducent, som altid er i action. Han er en meget tålmodig mand, og går derfor meget op i kvalitet. Han er et byrådsmedlem i Avize, og et aktivt medlem af bestyrelsen for uafhængige vinbønder.

Waris-Hubert arbejder skånsomt, og arbejder ud fra de biodynamiske principper. Olivier ønsker at identificere og sætte naturens renhed i sine champagner: “Den, der nu kender ens vinstokke udmærket, kan ikke lave gode vine. Jeg lytter til dem, jeg ser dem, jeg gør aldrig på samme måde som dagen før.”

Ingen ukrudtsbekæmper. Olivier pløjer jorden med hest, som lufter jorden og skubber vinrødderne for at få deres mineraler fra dybden af kridtet: “Jo mere rødderne når kridtet, jo finere udtrykker og oversætter vinene vores personlighed og vores prestigefyldte terroirs.”

463,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.