Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

AOC Graves Rouge 2019
AOC Graves

ØKOLOGISK. Veganer-venlig

Område: AOC Graves

Druer: 50% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot, 5% Petit Verdot, 10% Cabernet Franc (høstet manuelt)

Alkohol: 14%

En meget vellykket rødvin med klassisk ”Bordeaux smag”. God balance mellem syre og tannin med noter af solbær, læder og generelt mørk frugt. Går godt til mad med fedt og protein. Vinen er økologisk, og Château du Grand Bos arbejder ud fra de biodynamiske principper. 

Château du Grand Bos er en familieejendom beliggende i hjertet i Graves. Slottet er tilbage fra det 17. århundrede, og har ca. 43 ha, hvor halvdelen er vinmarker, mens den anden del er skov med meget gamle træer. Lou er nu hovedpersonen bag Château du Grand Bos, hvor hun nu har taget over i tredje generation. Hun arbejder med de samme værdier, som de altid har haft fokus på: respekt for naturen og bevarelse af biodiversitet for at udvikle et sundt og kvalitativt produkt. Slottet er placeret i krydset af 3 kommuner: Castres-Gironde, Saint-Selve og Portets, i nærheden af den gamle romerske vej. Deres terroir er historisk, hvor ejendommen har produceret top Graves vin siden 1600-tallet.

198,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.