Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

AOC Graves Blanc Nature 2022
AOC Graves

Naturvin. Veganer-venlig

Område: AOC Graves

Druer: 70% Muscadelle, 30% Sauvignon Blanc (høstet manuelt)

Alkohol: 13%

En skøn hvidvin fra Bordeaux man bare får lyst til at have et ekstra glas af. En frisk vin med god dybde, der går godt til alt fra terrassen til snacks, salatretter og fisk (på grill eller ej). Ingen tilsat svovl.

 Château du Grand Bos er en familieejendom beliggende i hjertet i Graves. Slottet er tilbage fra det 17. århundrede, og har ca. 43 ha, hvor halvdelen er vinmarker, mens den anden del er skov med meget gamle træer. Lou er nu hovedpersonen bag Château du Grand Bos, hvor hun nu har taget over i tredje generation. Hun arbejder med de samme værdier, som de altid har haft fokus på: respekt for naturen og bevarelse af biodiversitet for at udvikle et sundt og kvalitativt produkt. Slottet er placeret i krydset af 3 kommuner: Castres-Gironde, Saint-Selve og Portets, i nærheden af den gamle romerske vej. Deres terroir er historisk, hvor ejendommen har produceret top Graves vin siden 1600-tallet.

178,00 kr.

Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.