Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

-15%

Alsace

Alsace
Elsker du vine fra Alsace eller vil du gerne blive klogere på områdets druer? Med Alsace-kassen får du mulighed på næsten alle Alsace druerne! Vinene er fra Domaine Burckel-Jung, som har dyrket vin i 8 generationer. De har stor respekt for naturen, så derfor er vinene selvfølgelig også økologiske og biodynamiske. Med denne smagekasse har du vin til hver en lejlighed.

Riesling (blå etikette)
Vinen har stor finesse, skarpe og subtile frugtige aromaer af citrusfrugter (grapefrugt) og hvide blomster (lind). Vinen udtrykker perfekt alle jordens egenskaber. En frisk og livlig vin.
Normalpris: 137kr.

Pinot Gris (lilla etikette)
Vinen har en gylden gul farve med lyserøde toner. Komplekse træagtige aromaer med noter af abrikos. Rund, let, blød og meget frisk.
Normalpris: 137kr.

Sylvaner (grøn etikette)
Vinen har en fin klar farve med grønne toner, der er med til at understrege vinens friskhed. Aromaer af frisk frugt og hvide blomster samt citrus. En ærlig, frisk og meget ligetil hvidvin.
Normalpris: 137kr.

Muscat (gul etikette)
Muscat bliver ofte opfattet som en sød vin, men ikke i dette tilfælde. Vinen har en lys gul farve med aromaer af friske frugter og behagelige blomsternoter. En sprød og forfriskende vin.
Normalpris: 137kr.

Gewurztraminer (orange etikette)
En meget rig og kraftfuld næse med noter af eksotiske frugter (litchi, passionsfrugt, mango) og krydderier. En fyldig vin med harmonisk finish.
Normalpris: 137kr.

Pinot Noir (rød etikette)
Det er en let, tør og meget delikat frugtrig Pinot Noir. Skønne aromaer af solbær, kirsebær og jordbær. En vin, der er livlig, afbalanceret med silkebløde tanniner.
Normalpris: 137kr.

699,00 kr.

Kategori
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.