Gratis Fragt ved køb over 999 kr.  |  Vi sælger vin i grupper af 3 flasker, det vil sige, at du køber enten 3, 6, 9 osv.

LEVERING: 1-3 hverdage eller afhent efter aftale i nordhavn

Albescent Grand Cru
Champagne

ØKOLOGISK & BIODYNAMISK. Veganer-venlig

Område: Avize, Oger og Cramant – Côte des Blancs

Drue: 100% Chardonnay (høstet manuelt)

Alkohol: 12%

Extra Brut (restsukker 3,8 g/l)

Albescent kommer fra 3 Grands Cru-landsbyer i Côte des Blancs: Avize, Oger og Cramant. Disse prestigefyldte terroirer har ler-kalkstensjord. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 40 år. 80% af høsten er fra 2019, mens de resterende 20% er fra 2018.

Vinificering i ståltanke og fad (600L) 6-8 måneder, hvoraf den lagres ca. 3 år på lameller ved en konstant temperatur på 11 grader.

Vinen har en flot stråguld farve med elegante grønne reflekser, og en smuk glans, som fremhæver de fine bobler. Aroma af hvide blomster og akacie i næsen. Komplekse noter af citrus, bygsukker, moden hvede og mandler. En rund og afbalanceret vin med en elegant friskhed. En kraftfuld og suveræn Blanc de Blancs!

Vinen kan let nydes uden et måltid, og ellers går den godt til gourmetfrokost til fisk, trøffelrisotto eller citron mandeltuiles.

Waris-Hubert drives af Stéphanie og Olivier (4. generation). Olivier Waris er en forsigtig og perfektionistisk vinproducent, som altid er i action. Han er en meget tålmodig mand, og går derfor meget op i kvalitet. Han er et byrådsmedlem i Avize, og et aktivt medlem af bestyrelsen for uafhængige vinbønder.

Waris-Hubert arbejder skånsomt, og arbejder ud fra de biodynamiske principper. Olivier ønsker at identificere og sætte naturens renhed i sine champagner: “Den, der nu kender ens vinstokke udmærket, kan ikke lave gode vine. Jeg lytter til dem, jeg ser dem, jeg gør aldrig på samme måde som dagen før.”

Ingen ukrudtsbekæmper. Olivier pløjer jorden med hest, som lufter jorden og skubber vinrødderne for at få deres mineraler fra dybden af kridtet: “Jo mere rødderne når kridtet, jo finere udtrykker og oversætter vinene vores personlighed og vores prestigefyldte terroirs.”

481,00 kr.

Kategorier , , ,
Scroll to Top

Bekræft at du er over 18 år

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.